Aralık Ayı Toplantı Duyurusu

Sevgili Meslektaşımız;

Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneğinin Aralık ayı toplantısı 28.12.2017 tarihinde saat 19.00 da  OKMEYDANI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ MERKEZ KÜTÜPHANE DEyapılacaktır.

Toplantıda sunulmasını istediğiniz olgu sunumlarını en geç  27.12.2017 tarihine kadar  [email protected]  adresine bildirmeniz rica olunur.

NOT: Sunumlarınızda sürenin 7 dk ile sınırlı olmasına dikkat edilmesi rica olunur. Bu süre olgu tanımı ağırlıklı olmak üzere kullanılmalı, ancak arzu edenler süreyi aşmamak kaydıyla genel bilgide verebilirler.
 

Aylık Toplantı Patoloji Toplantısı İ.Ü Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde Yeni Patoloji Binası 1. Katta  saat: 16.00 da yapılacaktır

Tarif: Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Alt Ana Giriş kapısından girince sağa dönünüz, sağ taraftaki 3. Yeni bina Patoloji binasıdır. toplantı patoloji Binası içinde 1.kat toplantı salonunda olacaktır.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi üst ana girişinden gelindiği takdirde , eski patoloji bölümünün olduğu temel Bilimler binasının arka tarafındaki yol üzerinden devam edip, alt ana giriş kapısını geçtikten sonra sağ taraftaki 3. Yeni bina Patoloji Yeni Binasıdır.
 

Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği
Yönetim Kurulu