Türk Deri ve Zührevi Hastalıklar Dernekleri Platformuna sahip çıkalım. Görüsleriniz bizim için çok önemlidir

 

Sayın meslektaşlarım, derneğimizin değerli üyeleri, 

  • Ülkemizde Dermatoveneroloji alanında çalışan iki ana dernekten biri olan derneğimizin öncülüğü ve ikinci ana derneğimiz Türk Dermatoloji Derneği başta olmak üzere Deri ve Zührevi hastalıklar konusunda çalışan diğer derneklerin de (Ankara Deri ve Zührevi Hastalıklar, Çukurova Deri ve Zührevi Hastalıklar, Akdeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar, Kayseri Deri ve Zührevi Hastalıklar) destekleri ve katılımlarıyla Türkiye Deri ve Zührevi Hastalıklar Dernekleri Platformu oluşturulmuştur. İzmir merkezli Türkiye Dermatoveneroloji Derneği de son toplantıya delege göndererek katılacağını bildirmişlerdir.
     
  • Oluşumunu 2005 Eylül’ünde tamamlayan platform, Türk dermatolojisindeki dağınıklığa bir son verebilmek, sorunlar karşısında daha güçlü ve tek sesle ayakta durabilmek, özellikle kongrelerdeki kargaşa, kongre enflasyonu ve başıbozukluğuna son verebilmek, bir kongre takvimi oluşturabilmek, kongrelere, kurslara, simpozyumlara saydamlık ve bütçe denetimi getirebilmek, verdiğiniz paraların nasıl değerlendiğini öğrenebilmek ve denetleyebilmek amacını taşımaktadır.
     
  • Bu konuda sizlerin de görüşlerinizi alabilmek için 15-19 Kasım 2005 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek olan Lütfü Tat Kongresi içerisinde yapılacak olan Türk Dermatoloji Derneğinin olağanüstü genel kurulu sırasında (16 kasım günü) Deri ve Zührevi hastalıklar derneği, Türk Dermatoloji Derneği ve Ankara Deri ve Zührevi Hastalıkları Derneğinin ortak düşünceleri ve destekleriyle ilk bölümü platform kararlarını yakından ilgilendiren interaktif bir anket uygulaması yapılacaktır. Genel kurula ve ankete katılarak düşüncelerinizi bildirmeniz ve bu şekilde doğru yolda olup olmadığımız konusunda bizlere yol göstermeniz camiamızın geleceğinin şekillenmesi açısından çok önemlidir. Lütfen ankete katılalım ve derneklerimize, camiamıza sahip çıkalım.

Saygılarımızla
Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği Yönetim Kurulu